Tre ting at tænke over, hvis tiden til familien er knap

Er du en af dem, der aldrig synes at du har tid nok til din familie i hverdagen, så er du en af mange. Det værste er, at vi langt hen ad vejen har tiden, vi tænker bare ikke over hvordan vi bruger den. Her er tre ting du kan tænke over, når tiden forsvinder for dig.

Skær ned på det kedelige

Kig på din dag og find ud af, hvornår du og din familie har mulighed for at bruge tid sammen. Ofte er det om eftermiddagen eller om aftenen, men det kan også være om morgenen. Skær så alt det unødige fra. Saml indkøb en gang om ugen, kast et blik på måltidskasserne og find andre måder at skære ned på de kedelige ting.

Prioriter hinanden

Her er det også vigtigt at I alle prioriterer at bruge tid sammen på samme tid. Har I travlt, så vælg en bestemt dag om ugen til familiehygge. Her giver selv lidt utrolig meget, når bare det bliver prioriteret hver gang.

Brug tiden på hinanden

Når I er sammen, så er i sammen. Sluk fjernsynet og computeren og læg telefonen helt væk. Ikke bare på bordet, hvor du kan se, hvis der kommer en besked. Kvalitetstid er noget du vælger at lave, ikke noget du får.