Linux muligheder for småvirksomheder

Linux er en alternativ form for system, der giver hosting for små virksomheder og virksomheder, der kører Linux programmer på deres personlige computere og bærbare computere. Den Linux-baserede platform er stabil platform i branchen.

Linux-styresystemet blev udviklet af Linus Torvalds som et alternativ til andre operativsystemer. De fleste af dets versioner er fri for omkostninger. De mest populære Linux-software er Red Hat og Mandrake.

Linux var kun for professionelle indtil for et par år siden, men situationen er ændret. Mange ‘ små virksomheder har skiftet til Linux-platformen på grund af sin open source arkitektur, hvilket betyder, at brugerne kan strukturere systemet til at gøre hvad de vil have det at gøre.

Web vært udbydere specialiseret i Linux-servere og efterspørgslen efter denne type interface er vokset med 40% over de sidste tre år. En Unix-baseret platform er en af de mest pålidelige operativsystem, som du nogensinde kan have. Det har en bedre tid end Microsoft operativsystemer og hosting programmer i Linux er mere fleksible. Du kan faktisk få malm fra en Linux-baseret server end andre servere på markedet.

Linux understøtter en bred vifte af Programsprog, mere end noget andet operativsystem. De mest almindelige anvendelser af sådan art omfatter C, C++, Shell, Perl, Tcl, Python, Java og PHP. Databaser til rådighed for Unix er mSQL og mySQL. Den ene du vælger afhænger af hvad du planlægger at gøre på nettet og den vært, som du vælger at parkere dit websted.

Linux-baseret system kommer med sin vandt web udvikling modul i nogle versioner af Red Hat Linux, der gør oprettelse af websteder let som 1-2-3. FTP moduler er indbygget i operativsystemet til at give dig en alternativ måde at indlæse websted til Linux host.

Linux vil blive en vigtig kraft i fremtiden som flere små til mellemstore virksomheder Drej mod sin hosting platform.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.